Menu

Startpagina Interactieve projectoren NEC-eBeam

De tactiele interactieve projectoren Nec-eBeam

De beste tactiele interactieve projectoren met ultrakorte brandpuntafstand

De reeks interactieve projectoren NEC-eBeam behoort tot de beste interactieve projectoren met ultrakort brandpuntafstand. De software eBeam Education Suite (gebruikt in meer dan 60.000 klaslokalen in Frankrijk), geleverd met de NEC-eBeam projectoren, maakt van elk projectievlak een interactief bord.

Deze eenvoudige, snelle en elegante montageoplossing is ideaal voor het uitrusten van een klaslokaal of een vergaderzaal met een interactief whiteboard (TBI), wat uw lessen en presentaties levendiger en aantrekkelijker zal maken..

interactieve projector nec-eBeam

Interactiviteit op maat :
Kies uw model van projector met ultrakorte brandpuntafstand en het type interactiviteit (geïntegreerd of apart) tussen de 4 modellen van de reeks VPI 310W

  interactieve projector 351-wi interactieve projector 301-wi interactieve projector 310-wir interactieve projector 310-wir
Type interactiviteit "i" geïntegreerde interactiviteit
interactieve projector UM351Wi of R

of "R" mobiele interactiviteit
interactieve projector UM351Wi of R
Projectietechnologie 3LCD
Beeldformaat 16/10 (WXGA) 16/10 (WXGA) 4/3 (XGA) 4/3 (XGA)
Helderheid (lumen) 3 300 2 800 3 300 2 800
gebruik van een interactieve projector in het klaslokaal

Kenmerken en voordelen van VPI

 • Deinteractieve projector transformeert elk plat en lichtgekleurd oppervlak in een interactief bord met een diagonaal tot 2,50 m met een minimum aan schaduw.
 • Lange levensduur van de lamp: maximaal 8.000 uur in eco-modus.
 • Automatische kalibratie.
 • Geleverd met de softwareinteractief bord eBeam Education Suite: eenvoudige software en favoriet bij de docenten.
 • Split-screen modus om met twee gelijktijdig op het scherm te kunnen interageren.
 • Luidspreker van 20W geïntegreerd om een zaal van geluid te voorzien zonder installatie van extra luidsprekers.
 • Pennen oplaadbaar in 3 minuten voor tot 4 uur continu gebruik.
 • Tactiele technologie geïntegreerd in een box (NP-01), die gemakkelijk op de projector kan worden bevestigd. Schrijf en teken met uw tien vingers (maximaal 255 gelijktijdige contactpunten)
 • Uitstekende helderheid (meer dan 3.000 lumen) voor perfecte beeldkwaliteit.
 • Eenvoudige installatie dankzij de compacte en eenvoudige muurarm waarmee de camera heel gemakkelijk op 3 assen kan worden afgesteld.
 • Interactieve projector wordt geleverd met de software Display Note die de inhoud projecteert vanaf een tablet met Android, Windows of van een iPad.
 • 3 jaar garantie (met uitzondering van de lamp)
Pennen opgeladen in 3 minuten
pennen voor interactieve projector

Maak de projector NEC a posteriori interactief.
De interactieve technologie, geïntegreerd in een kleine box (NP-03Wi), is gemakkelijk op de projector te bevestigen. De 2 pennen geleverd met de interactieve module werden ingenieus ontworpen en kunnen zelfs door kinderen worden gehanteerd. Geen problemen meer met de batterij, de interactieve pennen laden op in 3 minuten voor 4 uur gebruik.

Stuur uw projector aan met uw vingertoppen
tactiele interactiviteit van de interactieve projector

De interactieve projectoren van NEC kunnen ook tactiel zijn. Het volstaat om de box NP-01 op de interactieve projector te installeren om direct te kunnen interageren, met uw 10 vingers of met meerdere personen (maximaal 255 gelijktijdige contactpunten), met de op de muur geprojecteerde inhoud.

Een echt kwalitatief hoogwaardige interactieve software
softwarepakket eBeam Education Suite voor interactieve projector

De interactieve projectoren worden geleverd met het softwarepakket eBeam Education Suite en de pen met twee knoppen eBeam Edge die zowel fijn, comfortabel, reactief als nauwkeurig is.

Een universele connectiviteit
connectiviteit voor interactieve projector

De VPI van het NEC assortiment biedt een volledig set van connectoren aan die 2 HDMI-ingangen, een pc-ingang, een monitor-uitgang en een nieuwe micro-ingang omvatten.

Levensduur van de lamp tot 8.000 uur
projectorlamp van de tactiele projector

De geavanceerde technologie van de VPI NEC vermindert het verbruik en de economische veroudering van de lamp zonder enige toegeving op de kwaliteit. Het in stand-by schakelen gebeurt automatisch en verbruikt slechts 0,4W.

3 jaar garantie
garantie van de interactieve projectoren

Op het volledige assortiment vanInteractieve projectorenNEC (met uitzondering van de lamp) en 7 jaar voor de interactieve module (als ze aangekocht is via de versie – R – van de projector).

showroom

Ontdek de interactieve projectoren in onze showroom.

Al onze modellen van interactieve projectoren evenals onze andere interactieve oplossingen worden gepresenteerd in een prachtige, gepaste omgeving. We ontvangen u op afspraak om de hardware en de software te ontdekken en uit te proberen in een echte situatie. In aanvulling op onze interactieve projectoren zult u het interactief whiteboard (TBI), de visualizers Lumen, de interactieve schermen SpeechiTouch of nog de online stemkastjes « Ik steek de hand op » kunnen ontdekken.

Ontdek de showroom Rechtstreekse lijn: +33 (0)320 347 425