Menu

Startpagina Tactiele projector multi-touch

De tactiele projector Speechi : reeks SPE-400W

Het interactieve bord aan de toppen van de vingers

Met de tactiele interactieve projector (VPI) Speechi SPE-400W is het gebruik van de pen niet langer verplicht. DezeVPIlaat u toe de inhoud van uw computer als het ware te projecteren tijdens uw vergaderingen of cursussen en op natuurlijke wijze te interageren met het scherm met de toppen van uw vingers, heel eenvoudig.

Om uw interactieve projector meer te laten gelijken op een reusachtig tactiel tablet, kunnen de modellen SPE-400W worden gebruikt met een ingebouwde Android box. Geen computer meer nodig, u vindt de volledige Android-interface met uw favoriete applicaties op uw tactiele projector.  

Download de brochure
samenwerken met de interactieve projector class=

Interactiviteit op maat :
Kies uw graad van interactiviteit tussen de 3 modellen van de reeks VPI Speechi-400W

  tactiele projector 400-wit
Type interactiviteit Tactiel / 10 contactpunten /
ingebouwde interactiviteit + pennen
Projectietechnologie DLP 3D Ready
Beeldformaat 16/10 (WXGA)
Helderheid (lumen) 4.000
Aantal pennen 2
Prijs 1 249 € HT
Kopen
vpi-speechi-demo

Kenmerken en voordelen van VPI

  • Deinteractieve projectormet ultrakorte focus transformeert een vlakke ondergrond in een interactief bord maximaal 2,50 m diagonaal met minimale schaduw.
  • Een krachtige lamp die een van de beste helderheden van de markt biedt (DLP-technologie, 4.000 lumen). Geen behoefte aan een donkere zaal, de geprojecteerde beelden zijn scherp en helder zelfs bij klaarlichte dag.
  • De tactiele projector SPE-400-WIT beschikt over een zeer nauwkeurige aanraaksensor en is in enkele seconden geconfigureerd.
  • Lange levensduur van de lamp: maximaal 8.000 uur in eco-modus.
  • Kleuren met een zeer natuurlijke scherpte en een beeld van groot formaat 16:10 (WXGA)
  • Hogere contrasten die de leesbaarheid van de afbeelding verbeteren : het zwart op het scherm is intens en diep terwijl het wit helder en schitterend is.
  • Alle IPV Speechi zijn 3D Ready en maken het mogelijk, indien gewenst, beelden of video’s te projecteren in 3D tot 120 beelden per seconde (actieve brillen zijn noodzakelijk).
  • Ingebouwde 10W luidspreker om de zaal van geluid te voorzien zonder extra geluidsinstallatie.
  • Functie voor meerdere gebruikers : splits het scherm en interageer met twee op hetzelfde moment.
  • 3 jaar garantie (met uitzondering van de lamp : garantie 1 jaar of 1.000 uur).
Levensduur van de lamp tot 8.000 uur
levensduur van de lamp van de VPI

De geavanceerde technologie van de VPI vermindert het verbruik en de economische veroudering van de lamp zonder enige toegeving op de kwaliteit. Het in stand-by schakelen gebeurt automatisch en verbruikt slechts 0,4W.

Een universele connectiviteit
connectiviteit van de interactieve projector

Alle VPI zijn uitgerust met een uitgebreide reeks aansluitingen met inbegrip van een HDMI-ingang, een VGA-ingang, een microfooningang, een Ethernet-ingang en bovendien een 10W luidspreker om uw zaal van geluid te voorzien.Download de brochurevan de technische kenmerken.

De interactiviteit aan de toppen van de vingers
tactiele functie van de interactieve projector

Het model 310W-I-T herkent tot 10 tactiele contactpunten tegelijkertijd en beantwoordt perfect de ergonomische gebaren « multi-touch » waardoor het een interactief bord wordt, even intuïtief in gebruik als een tablet of een iPad

Android box geïntegreerd
3 jaar garantie voor vpi

De Android box maakt het mogelijk om uw interactieve projector te gebruiken zonder een pc : hij is geïntegreerd in de projector en vormt deze om tot een echt reusachtig tactiel tablet, zoals een interactief tactiel scherm.

showroom

Ontdek de interactieve projectoren in onze showroom.

Al onze modellen van interactieve projectoren evenals onze andere interactieve oplossingen worden gepresenteerd in een prachtige, gepaste omgeving. We ontvangen u op afspraak om de hardware en de software te ontdekken en uit te proberen in een echte situatie. In aanvulling op onze interactieve projectoren zult u het interactief whiteboard (TBI), de visualizers Lumen, de interactieve schermen SpeechiTouch of nog de online stemkastjes « Ik steek de hand op » kunnen ontdekken.

Ontdek de showroom Rechtstreekse lijn: +33 (0)320 347 425