Menu

Startpagina Mobiele interactieve projectoren interactieve projector SpeechiCase

Interactieve koffer SpeechiCase

Een interactief whiteboard in een elegante koffer met wieltjes.

Overal mee naartoe nemen tijdens uw verplaatsingen (zakelijke bijeenkomsten, conferenties …) eeninteractieve projector uitgebreid en krachtig die past in zijn koffer op wieltjes.

De organisatie van de SpeechiCase (gepatenteerd) is geoptimaliseerd en ontworpen om te worden geopend en gebruiksklaar te zijn in minder dan een minuut. Deze heel lichte en stevige koffer is volledig configureerbaar en modulair, u kiest de elementen die hij bevat (de laptop, de interactieve projector, de accessoires ...).

Hij zal worden geleverd, gemonteerd (of niet, naar keuze) met alle elementen geïntegreerd en beschermd door tassen in schuim, volgens een eveneens gepatenteerd systeem dat de transmissie van schokken minimaliseert.

Download de brochure
Interactieve projector in een interactieve koffer
mobiele vpi speechicase

mobiele VPI SpeechiCase : belangrijke punten

  • Binnen 1 minuut klaar voor gebruik : de koffer opent zeer snel en moeiteloos : de koffer neerzetten, de ritssluiting openen, koppelen, inschakelen, projecteren !
  • Vereenvoudigde koppeling : alle elementen in de koffer zijn intern voorbedraad en één enkele stekker volstaat om het geheel van de interactieve projector van stroom te voorzien. (Verlenging van 5 m inbegrepen)
  • Robuust en beveiligd : het stijve omhulsel is licht en bestand tegen breuken (materiaal ABS / PC), ze is voorzien van een handig en duurzaam lagersysteem en een veilige sluiting, alles is ontworpen voor mobiel gebruik zonder beperkingen.
  • Een grote laptop in een kleine koffer : een laptop tot 15,6-inch past in de SpeechiCase. Het scherm is zeer makkelijk afneembaar voor een zelfstandig gebruik.
  • Inhoud op maat : naast de laptop, de TBI eBeam en deinteractieve projector, kan de SpeechiCase nog het volgende bevatten : 2 x 10W luidsprekers, een batterijlader, een draadloos tablet SpeechiTablet, een microvisualizer voor documenten...
Gepatenteerd antischoksysteem !
interactieve projector beschermd door antischoksysteem

In de SpeechiCase worden de breekbare elementen geplaatst op een systeem van gepatenteerde schokdempers, die de impact van schokken minimaliseren.

Afneembaar deksel
Afneembaar deksel van de koffer met de interactieve projector

Om de rommel te minimaliseren, is de koffer voorzien van een afneembare rits om het deksel van de basis los te kunnen maken.

Stijlvol ontwerp
stijlvol ontwerp van de interactieve projector

In vergelijking met een normale koffer werd de SpeechiCase 2 uitgedund om de rommel en het gewicht te minimaliseren.

Software eBeam Interact
software voor interactieve projector

De SpeechiCase bevat deinteractieve whiteboard eBeam Edge die een vlak naar keuze in een TBI transformeert (muur, wit bord...).

Projector gemakkelijk in hoogte verstelbaar
interactieve projector in hoogte verstelbaar

Eenvoudige beeldaanpassing : de projector rust op een verstelbare opblaasbare ondersteuning. Verhoog of verlaag het beeld snel om het aan te passen aan de beperkingen van de zaal en aan de grootte van de gebruiker.

Digitaal onderwijs tegen lagere prijs
met de mobiele interactieve projector

Met zijn super snelle implementatie en het nomadisch alles-in-één-aspect,interactieve projector kan de SpeechiCase gemakkelijk worden gedeeld tussen docenten of professionals wanneer nodig. Hierdoor kan een faciliteit of een bedrijf worden uitgerust met een interactieve projector, zonder al teveel geld te moeten uitgeven.

Eenvoudige aansluiting : 1 enkele stekker !
stekker van de vpi

De elementen in de koffer zijn onderling voorbedraad om rommel in de koffer te voorkomen en om de verbinding te vereenvoudigen. Wanneer u zich installeert moet u maar een aansluiting uitvoeren om de interactieve projector te gebruiken.

Garantie
garantie du TBI

7 jaar garantie voor deTBI eBeam Edge.

showroom

Ontdek de interactieve projectoren in onze showroom.

Al onze modellen van interactieve projectoren evenals onze andere interactieve oplossingen worden gepresenteerd in een prachtige, gepaste omgeving. We ontvangen u op afspraak om de hardware en de software te ontdekken en uit te proberen in een echte situatie. In aanvulling op onze interactieve projectoren zult u het interactief whiteboard (TBI), de visualizers Lumen, de interactieve schermen SpeechiTouch of nog de online stemkastjes « Ik steek de hand op » kunnen ontdekken.

Ontdek de showroom Rechtstreekse lijn: +33 (0)320 347 425