Menu

Startpagina Mobiele interactieve projectoren

Deel de nomadische interactieve projectoren

De multimedia kamer die we overal meenemen !

Deinteractieve projectorenzijn niet enkel vaste, dure (wanneer we een heel gebouw moeten uitrusten) oplossingen en zwaar om te installeren.

We hebben ook oplossingen ontworpen met nomadische interactieve projectoren, die zijn bedacht voor verkopers op verplaatsing of scholen die niet al hun zalen kunnen voorzien van een VPI.

Deze oplossingen zijn draagtassen of koffers die heel gemakkelijk hanteerbaar zijn, zich verdelen en het mogelijk maken interactieve whiteboard (TBI) om eender welke zaal in minder dan een minuut te voorzien van een interactief bord (TBI). Het volstaat vervolgens het materiaal te verdelen volgens behoefte, wat de kosten opmerkelijk reduceert omdat het niet langer nodig is alle zalen te voorzien van een interactief bord.

nomadische interactieve projector

Hoe zijn mobiele interactieve projector kiezen ?

De interactieve koffers Speechi zijn gepatenteerde nomadische oplossingen die alles bevatten wat u nodig heeft om een interactief bord te gebruiken in minder dan één minuut.
We vinden hierin altijd ten minste de 3 onderdelen die deel uitmaken van de interactieve projector :

  • - Een laptop.
  • - Een projector en luidsprekers.
  • - Een TBI eBeam Edge om interactiviteit te creëren.

De elementen van de tassen zijn altijd voorbedraad, gekoppeld aan één stekker die het geheel van stroom voorziet. In elk model werd ook ruimte voorzien zodat de interactieve koffer op maat kan worden samengesteld, met bovendien, naar keuze, een visualizer, een digitaal tablet... Hier is een vergelijkingstabel van de mobiele interactieve projectoren om u te helpen bij het kiezen :

  interactieve projector 310-wip tactiele projector 310-wit vpi 310-wir
Interactief bord eBeam Edge eBeam Edge eBeam Edge
Maximale grootte van de laptop 13" 13,3" 15,6"
Gewicht 2 kg 2 kg 4.1 kg
Rommel ** * ***
Ultrakorte brandpuntafstand (weinig schaduwen) ja nee ja
Beveiligde Sluiting nee ja ja
Draadloos systeem ja nee nee
Luidsprekers ja ja ja
Garantie (met uitzondering van onderdelen) 1 jaar 1 jaar 1 jaar
showroom

Ontdek de interactieve projectoren in onze showroom.

Al onze modellen van interactieve projectoren evenals onze andere interactieve oplossingen worden gepresenteerd in een prachtige, gepaste omgeving. We ontvangen u op afspraak om de hardware en de software te ontdekken en uit te proberen in een echte situatie. In aanvulling op onze interactieve projectoren zult u het interactief whiteboard (TBI), de visualizers Lumen, de interactieve schermen SpeechiTouch of nog de online stemkastjes « Ik steek de hand op » kunnen ontdekken.

Ontdek de showroom Rechtstreekse lijn: +33 (0)320 347 425