Menu

Startpagina Mobiele interactieve projectoren Interactieve koffer mini-ITsac

De interactieve koffer mini-ITsac

De interactieve projector die met één hand kan worden aangestuurd

Deze kleine tas, zo groot als een laptoptas, bevat op zich, alles wat u nodig heeft om een zaal in een handomdraai te voorzien van een interactief bord. De koffer is intern volledig voorbedraad.

We starten het en passen de hoogte aan van deinteractieve projector in een paar seconden dankzij het geïntegreerde luchtkussen en uw VPI is klaar voor gebruik : de presentatie kan beginnen.

Download de brochure
nomadische interactieve projector
nomadische-interactieve-projectoren

VPI mobiele Mini ITsac : belangrijke punten

  • Een compacte projector (Casio, Optoma...) gemonteerd op een luchtkussen om gemakkelijk de hoogte van het geprojecteerde beeld te kunnen aanpassen.
  • Een laptop met tot 13,3-inch schermdiagonaal.
  • Alle benodigde interactieve apparatuur : hetinteractieve whiteboardmobiele eBeam, maar ook als optie een visualizer, een draadloze microfoon.
  • Luidsprekers om de zaal van geluid te voorzien (tot 15W).
  • De twee delen die de zak vormen zijn verbonden door middel van een flexibele verbinding die het mogelijk maakt om de projector en de computer afzonderlijk te oriënteren om aan te passen aan de plaats van uw presentatie. Aankomen, openen, koppelen, presenteren!
  • Een enkele stekker voor het gebruik van de interactieve mobiele projector mini-ITsac : geen vervelende stappen meer te onthouden en te herhalen vóór gebruik.
Inhoud op maat
interactieve projector op maat

U kiest zelf de elementen van uwinteractieve projector mobiele oplossing. Van het vermogen van de laptop tot de graad van interactiviteit (luidsprekers, viewer...), alles is modulair.

Een enkel stopcontact aan te sluiten !
trente

De apparaten in de koffer zijn onderling allen voorbedraad en aangesloten op een stekker die het geheel van stroom voorziet. De aansluitkabels zijn slim verborgen om te voorkomen dat ze verstrikt raken. De koffer is altijd netjes en makkelijk te gebruiken.

Ultramobiel en praktisch
ontwerp koffer

Naast het feit dat de koffer licht en compact is, is hij ontworpen om te beantwoorden aan alle soorten mobiel gebruik. Hij bevat bijvoorbeeld riemen, een compartiment voor « documenten », een hangslot en een bekleding die schokken absorbeert.

Garantie
miniITsac-garantie

7 jaar garantie op de TBI eBeam Edge (op basis van registratie).

showroom

Ontdek de interactieve projectoren in onze showroom.

Al onze modellen van interactieve projectoren evenals onze andere interactieve oplossingen worden gepresenteerd in een prachtige, gepaste omgeving. We ontvangen u op afspraak om de hardware en de software te ontdekken en uit te proberen in een echte situatie. In aanvulling op onze interactieve projectoren zult u het interactief whiteboard (TBI), de visualizers Lumen, de interactieve schermen SpeechiTouch of nog de online stemkastjes « Ik steek de hand op » kunnen ontdekken.

Ontdek de showroom Rechtstreekse lijn: +33 (0)320 347 425