Menu

Startpagina Mobiele interactieve projectoren VPI-vanity-bag

De interactieve projector vanITy bag

De mobiele interactieve projector zonder schaduw en draadloos

De ultralichte draagtas vanITy Bag is de eersteinteractieve projector nomadische met ultrakorte brandpuntsafstand op de markt, die u overal met u mee kan nemen.

Alles wordt in de koffer verzameld in de vorm van een ingenieuze voorbedrade set die een projector met ultrakorte brandpuntafstand omvat, die aan de voet van het projectieoppervlak moet worden geplaatst, evenals een laptop en de TBIeBeam Edge wireless, mobiel en draadloos.

Het beeld wordt overgedragen naar de projector via een draadloze HDMI verbinding die garant staat voor een groot gebruiksgemak in eender welke ruimtelijke configuratie.

Download de brochure
nomadische interactieve projector
nomadische interactieve projector

Mobiele vanITy bag : belangrijke punten

  • De zeer compacte verticale projectietechnologie en het regelsysteem met spiegels maken van de projector met ultrakorte brandpuntafstand Ricoh de lichtste en meest flexibele projector van dit type.
  • Ingebedde interactiviteit : het interactieve whiteboard eBeam Edge is inbegrepen in de tas. Deze technologie maakt van elke vlakke ondergrond, een mobieleTBI de meest toegankelijke en de populairste bij de Franse docenten.
  • Een gemakkelijk mee te nemen of te delen multimediaruimte die past in een draagtas en snel kan worden geïnstalleerd, met één enkele stekker voor stroomvoorziening.
  • Draadloze verbinding : de draadloze HDMI sleutel die met de draagtas wordt meegeleverd brengt het beeld van de laptop over naar de projector. Tijdens uw presentatie bent u vrij om te bewegen tussen het scherm en de computer zonder te worden gestoord door kabels.
  • De ultrakorte brandpuntafstand vermindert de schaduwen : standaard gebrek bij conventionele projectoren.
  • Snelle installatie : er moet geen projector aan het plafond worden bevestigd en er is geen vervelende of dure installatie vereist, het volstaat om de tas te plaatsen, deze te koppelen en in te schakelen om te beginnen met de interactie.
Een eenvoudig en intuïtief interactief bord
software voor interactieve projector

Deinteractieve projector van de VanITy Bag wordt geleverd met de interactieve software eBeam, een zeer eenvoudige oplossing voor TBI en de populairste bij de Franse docenten dankzij het zeer ergonomische, intuïtieve en reactieve «wiel ».

De mobiele VPI zonder vervelende schaduw
interactieve projector zonder schaduw

Dankzij de technologie met ultrakorte brandpuntafstand maakt de projector van de VanITy Bag het mogelijk om op het bord te schrijven zonder lastige schaduw.

Functie 100% draadloos
draadloze functie van de vpi

De draadloze HDMI transmissie van het beeld van de pc naar de projector en de draadloze transmissie van de interactiviteit naar het interactieve bord eBeam wireless, vermijden de vervelende verbindingen die u tijdens een interactieve presentatie kunnen belemmeren.

Garantie
interactieve projector vanitybag garantie

De TBI eBeam Edge is gegarandeerd tot 7 jaar (op basis van registratie).

showroom

Ontdek de interactieve projectoren in onze showroom.

Al onze modellen van interactieve projectoren evenals onze andere interactieve oplossingen worden gepresenteerd in een prachtige, gepaste omgeving. We ontvangen u op afspraak om de hardware en de software te ontdekken en uit te proberen in een echte situatie. In aanvulling op onze interactieve projectoren zult u het interactief whiteboard (TBI), de visualizers Lumen, de interactieve schermen SpeechiTouch of nog de online stemkastjes « Ik steek de hand op » kunnen ontdekken.

Ontdek de showroom Rechtstreekse lijn: +33 (0)320 347 425